Aktuella mässor och evenemang

Här hittar du information om våra aktuella mässor och event. För bokning och mer information se kontaktuppgifter längst ner på sidan.


20200919

Tällbergs Dryck & Deli på Klockargården

Plats: Tällberg (Leksand), Hotell Klockargården.

Datum: 19 september 2020 

Besök Facebooksida.

Hemsida: 

Ladda ner information!

2018 års succé är tillbaka. PREMIÄREN 2018 blev otroligt bra mottagen och uppskattad hos alla besökare och utställare. Nu gör vi om succén 2019 och laddar med en mysig pubdag som sedan går över i kvällsunderhållning. Varmt välkomna som besökare och utställare.

53642169_1974838496158868_7450739167216009216_njpg20191019

Mässan Sy och Hantverk i Tällberg

Plats: Tällberg (Leksand), Hotell Klockargården

Datum: 19 - 20 oktober 2019

Ladda ner information.

Mässans Facebooksida.

Gör en intresseanmälan.

Med Klockargårdens långa historia inom hemslöjd och hantverk känns det som en naturlig plats att arrangera en sy- och hantverksmässa.
Mer information om vad som händer på mässan kan du läsa om på vår Facebooksida. Gilla och följ oss så du inte missar någon information.
Möjlighet finns också att handla direkt från utställare. Kanske hittar du äntligen ett mönster du sökt eller något annat trevligt.

Med det vill vi hälsa dig varmt välkommen till en inspirerande och trevlig helg i Tällberg på Klockargården och mässan Sy & Hantverk.


20191025

Höstweekend - skapa med blommor som tema

Plats: Klockargårdens hotell, Tällberg, Dalarna

Datum: 25-27 oktober

Bokning : www.klockargarden.com. FULLBOKAT!

Besök: Facebooksidan

Frågor om bokning och boende ringer/mailar ni hotellet.
Frågor om evenemanget ringer ni: Peter Isaksson, 070 - 2735033

Vill du ha information om när nästa weekendkurs arrangeras så kan du skicka ett epostmeddelande till peter.isaksson@konceptmassor.se. Vi återkommer till er när vi har mer information nya tillfällen och platser.

Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend i Tällberg där du får möjlighet att upptäcka och utveckla din krenativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.

Under helgen kommer du få lära dig och inspireras till att skapa blomsteruppsättningar som kommer lyfta alla de helger vi står inför under vintern. Du kommer kunna ta del av inspirerande föreläsningar om konstnärens trädgård och få möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att måla med trädgården som tema.

När du anländer får du en goodiebag med alla verktyg du behöver för att delta i de pass som genomförs under helgen. På söndagen när du åker hem kommer du att ha tagit del av en helg fylld med inspiration, kunskap och skapande. Med dig i väskan har du dina verktyg för att kunna fortsätta arbeta med det du lärt dig under helgen. Inom dig bär du med dig ny inspiration och kunskap att använda när du kommer hem.

Dina värdar för helgen är Linda Schilén och Minna Mercke Schmidt som även får besök av ytterligare en gäst som föreläser för er under helgen.Oss möter du under helgen

2e0ecc35-f674-44fe-8859-a35d08b17eeejpg

Linda Schilén – ”Den smarta trädgårdsmästaren”, konstnär och författare till flera böcker om trädgård. Linda syns i TV4:s Nyhetsmorgon och är en mycket uppskattad föreläsare hos trädgårdsföreningar runt om i landet och på olika evenemang. Hon delar frikostigt med sig av sina smarta tricks och tips som underlättar och förenklar vårt arbete i trädgården.

MinnaJPG

Minna Mercke Schmidt - blomsterkreatör och fotograf. Inspirerar folk att skapa sina egna blomsterarrangemang och - dekorationer via sina böcker, hundratals tidningsartiklar och sociala medier. En flitigt anlitad föreläsare och kursledare som delar frikostigt sin kunskap och idéer hur man skapar med material från trädgården och naturen. Lever efter mottot ”Blomsterglädje till alla” 

Gäst – ni kommer att på lördag kväll få möta en person som kommer för att hålla ett föredrag med koppling till växter och trädgård.


20191207

Liss-Jul på Hotell Klockargården i Tällberg

Plats: Hotell Klockargården

Datum: Lördag 7;e december

Ladda ner information.

Gammaldags julmarknad i sköna Tällberg bland grånade och faluröda timmerbyggnader.

En traditionsfylld julmarknad som arrangeras i hela Tällbergs by den 7 december. Marschaller genom byn, körsång, jultome och glöggrytor.

Välkommen till Liss-jul på Klockargården och Tällberg.

Inbjudan Lissjul 2019jpg


2020 maj

Trädgård & Uteliv - med hantverk och deli

Plats:

Besök hemsida: www.tradgardochuteliv.se

Trädgård & Uteliv är mässan där besökare träffar utställare inom områdena trädgård och trädgårdens uteliv, hantverk, delikatesser och utställare som erbjuder olika typer av tjänster och produkter till hushållet.