Aktuella mässor och evenemang

Här hittar du information om våra aktuella mässor och event. För bokning och mer information se kontaktuppgifter längst ner på sidan.


Trädgård & Uteliv - med hantverk och deli

Plats 

2020
2021
Besök hemsida: www.tradgardochuteliv.se

Trädgård & Uteliv är mässan med fokus på alla sköna stunder i trädgård och hemmet. Här möter du som besökare utställare inom områdena trädgård och trädgårdens uteliv, hantverk, delikatesser och utställare som erbjuder olika typer av tjänster och produkter till hushållet. En mängd aktiviteter och våra populära föreläsare finns på plats. 

Beställ utställarinformation: bokning@tradgardochuteliv.se

Low_DSC2653jpg


20200919

Sy och Hantverkmässan

Plats: Rättvik, Rättviksparken

Datum: 19 - 20 september, 2020

Ladda ner information.

Mässans Facebooksida.

Gör en intresseanmälan.

Kontakta oss om mässan: syochhantverk@konceptmassor.se

Tredje året som mässan arrangeras 2020 och nu flyttar vi till Rättviksparken i Rättvik för att ge plats för fler utställare. En mycket populär mässa som erbjuder det du behöver inom hantverk och olika handarbeten. Till 2020 adderar vi kategorin Nostalgi och återbruk. Kvalitativa produkter som åldrat med patina och ett hållbart tänk.

Mer information om vad som händer på mässan kan du läsa om på vår Facebooksida. Gilla och följ oss så du inte missar någon information.
Möjlighet finns också att handla direkt från utställare. Kanske hittar du äntligen ett mönster du sökt eller något annat trevligt.

Med det vill vi hälsa dig varmt välkommen till en inspirerande och trevlig helg i Rättvik på Rättviksparken och mässan.


20201016 - 18

Höstweekend - skapa med blommor som tema

Plats: Villa Långbers, Tällberg, Dalarna

Datum: 16 - 18 oktober

Bokning :
info@uterummet.se.

Besök: Facebooksidan

Frågor om evenemanget epost: info@uterummet.se

Premiären 2019 blev en riktig succé. Nu kommer vi tillbaka till Tällberg men 2020 återfinns vi på toppen av Tällberg och Villa Långbers.

Vill du ha information om weekendkursen så kan du skicka ett epostmeddelande till info@uterummet.se. Vi återkommer till er när vi har mer information och när bokningen öppnar.

Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend i Tällberg där du får möjlighet att upptäcka och utveckla din kreativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.

Under helgen kommer du få lära dig och inspireras till att skapa blomsteruppsättningar som kommer lyfta alla de helger vi står inför under vintern. Du kommer kunna ta del av inspirerande föreläsningar om konstnärens trädgård och få möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att måla med trädgården som tema.

När du anländer får du en goodiebag med alla verktyg du behöver för att delta i de pass som genomförs under helgen. På söndagen när du åker hem kommer du att ha tagit del av en helg fylld med inspiration, kunskap och skapande. Med dig i väskan har du dina verktyg för att kunna fortsätta arbeta med det du lärt dig under helgen. Inom dig bär du med dig ny inspiration och kunskap att använda när du kommer hem.

Dina värdar för helgen är Linda Schilén och Minna Mercke Schmidt som även får besök av ytterligare en gäst som föreläser för er under helgen.Oss möter du under helgen

2e0ecc35-f674-44fe-8859-a35d08b17eeejpg

Linda Schilén – ”Den smarta trädgårdsmästaren”, konstnär och författare till flera böcker om trädgård. Linda syns i TV4:s Nyhetsmorgon och är en mycket uppskattad föreläsare hos trädgårdsföreningar runt om i landet och på olika evenemang. Hon delar frikostigt med sig av sina smarta tricks och tips som underlättar och förenklar vårt arbete i trädgården.

MinnaJPG

Minna Mercke Schmidt - blomsterkreatör och fotograf. Inspirerar folk att skapa sina egna blomsterarrangemang och - dekorationer via sina böcker, hundratals tidningsartiklar och sociala medier. En flitigt anlitad föreläsare och kursledare som delar frikostigt sin kunskap och idéer hur man skapar med material från trädgården och naturen. Lever efter mottot ”Blomsterglädje till alla” 

Gäst – ni kommer att på lördag kväll få möta en person som kommer för att hålla ett föredrag med koppling till växter och trädgård.