Picknick & Uteliv i Ängelholm 2019

Lördag 15:e, kl. 11.00-16.00 och FRI ENTRÈ. 

Plats: Hotel Valhall Park (Slottet) www.hotelvalhallpark.se

Parkering kostar 50 kr per bil.

Vi firar Internationella Picknickdagen lite i förväg då den infaller den 17 juni  

Vill du ställa ut eller arrangera en aktivitet?

För att boka in dig som utställare, göra en aktivitet eller ställa frågor kontakta Peter Isaksson på e-post; peter.isaksson@konceptmassor.se.

Nedan bild från 2018:års evenemang som lockade ca. 2500 besökare.

Om Picknick & Uteliv

På området träffar ni utställare som säljer allt du behöver för en bra sommar om det så är på beachen eller en skön stund hemma i trädgården. Utställare finns inom trädgård, odling, hantverk, grill, lokal mat, picknick mm.

Slå dig ner för en skön picknick

Området erbjuder flera naturliga områden för en skön picknick. Ta med filt, stol och vänner/familj och slå er ner under ett träd eller mer bekvämt i restaurangen. Ni kan köpa er picknickmat på restaurang Slottet eller hos någon av de matleverantörer som finns på plats eller så tar ni med er egen picknick.

Blir det Skånes största picknickkalas?

Utmana vänner, familj och kollegor

Spel och aktiviteter finns och kanske vill ni köra en 3-kamp och utmana varandra?  Alla aktiviteter är gratis på området (förutom 1-2 stycken där materialet kostar lite).

Utställare och program

Vi uppdaterar vår Facebooksida med utställare och programpunkter närmare datumet för dagen och vart efter det blir klart med vilka som är med. 

Läs mer om eventet på Facebook.

Boka företagspicknick

Gör dagen till en sommarfest för personalen på företaget. Kontakta Valhall Park Hotell för priser och förslag på picknickmeny och alternativ.
 Anders Boström, ab@valhallparkhotell.se.

Picknick och Uteliv ngelholmjpg