Skapa med blommor

OKTOBER

20211001-03

Höstweekend - skapa med blommor som tema

Plats: Tällberg, Dalarna

Datum: 1-3 oktober, 2021

Bokning :
info@uterummet.se

Besök: Facebooksidan

Frågor om evenemanget epost: info@uterummet.se

Premiären 2019 blev en riktig succé och 2020 blev ett lite annorlunda år med anledning av Corona. Men 2021 kommer vi tillbaka i full blom till Tällberg med vår populära Höstweekend.

Vi har skapat målningar i olja, botaniska målningar i akvarell, blomsterkroki, blomstertårtor, kransar, blomsterarrangemang, bukettstöd och mer under de första två årens kurshelger. Till 2021 så laddar vi med nya idéer. Håll utkik på Facebook om vad helgen 2021 kommer att innehålla.

Välkommen till en inspirerande och mysig höstweekend i Tällberg där du får möjlighet att upptäcka och utveckla din kreativa och konstnärliga sida med växter som inspiration.

Linda Schilén håller i delen av helgen där du målar egna tavlor med inspiration från växtriket. Här får du lära dig att utveckla din konstnärliga sida genom att måla på duk tillsammans med Linda som din konstnärliga ledare. 

Tillsammans med Minna Mercke Schmidt skapar du härliga blomsteruppsättningar som sen kommer att kunna förgylla alla de helger vi står inför under vintern. 

Du kommer också att kunna ta del av inspirerande föreläsningar  och få möjlighet att prova på och lära dig grunderna till vad som kan komma att bli en ny avkopplande aktivitet, att skapa med blommor som tema. Vill du enbart måla under helgen så finns det möjlighet till det. Meddela oss detta när du bokar så vi kan avsätta utrymme för det.

På söndagen när du åker hem kommer du att ha tagit del av en helg fylld med inspiration, kunskap och skapande. Med dig i väskan har du dina verktyg för att kunna fortsätta arbeta med det du lärt dig under helgen. Inom dig bär du med dig ny inspiration och kunskap att använda när du kommer hem. Inga förkunskaper krävs för att delta.

Har du frågor om weekendkursen hösten 2021 så kan du skicka din fråga till epost: info@uterummet.se. 

Pris: 4695 kr i dubbelrum och 4995 kr i enkelrum.
Inkluderat i priset är boende, mat, fika och allt material som behövs till kurserna under helgen.


Oss möter du under helgen

Dina värdar för helgen är Linda Schilén och Minna Mercke Schmidt.2e0ecc35-f674-44fe-8859-a35d08b17eeejpg

Linda Schilén – ”Den smarta trädgårdsmästaren”, konstnär och författare till flera böcker om trädgård. Linda syns i TV4:s Nyhetsmorgon och är en mycket uppskattad föreläsare hos trädgårdsföreningar runt om i landet och på olika evenemang. Hon delar frikostigt med sig av sina smarta tricks och tips som underlättar och förenklar vårt arbete i trädgården.

MinnaJPG

Minna Mercke Schmidt - blomsterkreatör och fotograf. Inspirerar folk att skapa sina egna blomsterarrangemang och - dekorationer via sina böcker, hundratals tidningsartiklar och sociala medier. En flitigt anlitad föreläsare och kursledare som delar frikostigt sin kunskap och idéer hur man skapar med material från trädgården och naturen. Lever efter mottot ”Blomsterglädje till alla” 

Gäst – ni kommer att på lördag kväll få möta en person som kommer för att hålla ett föredrag med koppling till växter och trädgård.